Te koop

Beheer van uw patrimonium

Bij ons kunt u terecht voor het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille. 

Als rentmeester zoeken wij niet enkel een geschikte huurder voor u met de bijhorende diensten zoals in een klassieke verhuuropdracht, maar zorgen wij ook voor de opvolging en indexering van de huurgelden. In geval van problemen zijn wij ook het aanspreekpunt van uw huurder die ons ten allen tijde kan bereiken. Wij zorgen dat uw eigendom onderhouden wordt en eventuele problemen opgelost. Door deze manier van werken kan u als eigenaar zorgeloos genieten van uw investering.

Tevens overlopen wij met u uw investeringen en bekijken we eventuele opportuniteiten of een herschikking van uw vermogen. Dit uiteraard geheel vrijblijvend.

ik heb interesse

Bouwcoördinatie

Uw wilt bouwen, maar u ziet op tegen de opvolging en technische keuzes die er zullen moeten gemaakt worden? Dan kan u bij ons terecht van “start tot finish”.

Daarom willen wij, als bouwcoördinator, u hierbij steunen. Maar laat ons duidelijk zijn, het is absoluut niet onze bedoeling om het hele proces van u over te nemen. Integendeel, we trachten om samen met u het bouwproces in handen te nemen. Met andere woorden, wij zullen fungeren als vast aanspreekpunt tussen u en de verschillende aannemers.

Zo zullen we u bijstaan bij de opvolging en coördinatie van uw bouw- of verbouwwerken.

Contact