Immo en meer

Vastgoed Lanneer werd opgericht door Jens Lanneer in het voorjaar van 2017 na ervaring te hebben opgedaan op de vastgoedafdeling van een grootbank en bij een lokale vastgoedmakelaar.

Als telg van een ondernemersfamilie en met de bagage van deze ervaringen in de sector was de ambitie om beter te doen te groot geworden om niet voluit voor deze uitdaging te gaan.

Bij Vastgoed Lanneer staat u als klant centraal en maken we het verschil door de persoonlijke aanpak en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij bouwen geen luchtkastelen maar wel aan een solide relatie waar u van bij de start weet waar u aan toe bent.

Sinds de zomer van 2019 maakt mevrouw Lanneer, Mathilde Brynart, deel uit van het team.

Waar Jens de zuivere vastgoedactiviteiten voor zijn rekening neemt is Mathilde de drijvende administratieve kracht.

Naast de verkoop of verhuur van uw eigendom kan u bij ons tevens terecht voor het rentmeesterschap (volledige beheer van uw verhuurd pand) of de bouwcoördinatie (opvolging werkzaamheden aan uw eigendom) of ...

Kijk bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen.

Vastgoed Lanneer, dat is immo en meer.

Alt

Beheer van uw patrimonium

Bij ons kunt u terecht voor het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille. 

Als rentmeester zoeken wij niet enkel een geschikte huurder voor u met de bijhorende diensten zoals in een klassieke verhuuropdracht, maar zorgen wij ook voor de opvolging en indexering van de huurgelden. In geval van problemen zijn wij ook het aanspreekpunt van uw huurder die ons ten allen tijde kan bereiken. Wij zorgen dat uw eigendom onderhouden wordt en eventuele problemen opgelost. Door deze manier van werken kan u als eigenaar zorgeloos genieten van uw investering.

Tevens overlopen wij met u uw investeringen en bekijken we eventuele opportuniteiten of een herschikking van uw vermogen. Dit uiteraard geheel vrijblijvend.

ik heb interesse

Bouwcoördinatie

Uw wilt bouwen, maar u ziet op tegen de opvolging en technische keuzes die er zullen moeten gemaakt worden? Dan kan u bij ons terecht van “start tot finish”.

Daarom willen wij, als bouwcoördinator, u hierbij steunen. Maar laat ons duidelijk zijn, het is absoluut niet onze bedoeling om het hele proces van u over te nemen. Integendeel, we trachten om samen met u het bouwproces in handen te nemen. Met andere woorden, wij zullen fungeren als vast aanspreekpunt tussen u en de verschillende aannemers.

Zo zullen we u bijstaan bij de opvolging en coördinatie van uw bouw- of verbouwwerken.

Contact